Eden Hazard verrast en slaat ploegmaats bij Real Madrid met verstomming

Eden Hazard verrast en slaat ploegmaats bij Real Madrid met verstomming
Woensdag 09 februari 2022 - 13:30   I   door Redactie

Of hij nu niet speelt of wel speelt, goed speel of slecht speelt, Eden Hazard is áltijd een gespreksonderwerp bij Real Madrid. Ook bij zijn ploegmaats.

Dat bleek toen Marco Asensio een interview gaf aan El Larguero. "Eden wil laten zien hoe goed hij wel is, maar er zijn veel zaken gebeurd de afgelopen jaren", heeft Het Laatste Nieuws de vertaling gemaakt. 

"Wat blessures… Het is moeilijk om de vinger op de wonde te leggen. Ik weet het ook niet precies. Je zult het hem moeten vragen. Op een dag zal hij ons vertellen wat er precies aan de hand is." Dat klinkt dan toch weer mysterieus, maar Asensio blikt ook vooruit.

"Hij kan dit seizoen nog steeds heel belangrijk zijn, want Eden heeft ongelooflijk veel talent. Hij is één van de beste spelers met wie ik een kleedkamer heb gedeeld en dat zie je op training." Maar op training is natuurlijk niet in matchen.

Bijdragen

Al verwacht Asensio wel dat daar nog verandering in komt. "Eden kan ons tot het einde van het seizoen nog veel bijdragen", besluit de rechtsbuiten. "Dat laat hij al zien wanneer hij op het veld staat."

Poll: Verwacht jij dat Hazard nog veel zal kunnen bijdragen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

zaterdag 5 oktober 2024

vrijdag 4 oktober 2024

donderdag 3 oktober 2024

woensdag 2 oktober 2024