Real Madrid haalt naast Hazard en Courtois nog versterking bij de Rode Duivels

Real Madrid haalt naast Hazard en Courtois nog versterking bij de Rode Duivels
Woensdag 09 februari 2022 - 10:00   I   door Redactie

De Belgische enclave bij Real Madrid wordt opnieuw wat groter. Want naast absolute sterkhouder Thibaut Courtois en eeuwig twijfelgeval Eden Hazard komt nog een Belg bijspringen.

En niet van de minste. Het Nieuwsblad schrijft immers dat de Koninklijke sinds kort zeer intensief samenwerkt met de Belgische ­kinesist Lieven Maesschalck. Een absolute autoriteit als fysiotherapeut.

Maesschalck reist op regelmatige basis naar de Spaanse hoofdstad om er de medische staf bij te staan met zijn expertise. En nog volgens de krant wordt Maesschalcks input er als zeer waardevol beschouwd.

Dat zal wel zijn. De man wordt alom geprezen en vooral de Rode Duivels lopen hoog op met zijn werk bij de nationale ploeg. Overigens is het niet de eerste keer dat Maesschalck met spelers van Real Madrid werkt. Een paar jaar geleden nam hij nog Luka Modric onder handen.

Communiceren

De krant kreeg Maesschalck ook kort aan de lijn. Hij ontkende de informatie niet, maar gaf aan niks te kunnen zeggen. "Het is niet aan mij om hierover te communiceren." Dan weet je natuurlijk al genoeg.

Poll: Denk je dat Maesschalck Hazard zal kunnen helpen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

zaterdag 5 oktober 2024

vrijdag 4 oktober 2024

donderdag 3 oktober 2024

woensdag 2 oktober 2024