Is de transfer van de baan? Napoli komt met duidelijk statement in transfersoap rond Romelu Lukaku

Is de transfer van de baan? Napoli komt met duidelijk statement in transfersoap rond Romelu Lukaku
Zondag 11 augustus 2024 - 12:30   I   door Redactie

Romelu Lukaku droomt nog altijd van een transfer naar Napoli. De topschutter van de Rode Duivels moet beschikken bij Chelsea en kan daarom op belangstelling rekenen van de Italiaanse topclub. Alleen vormt de Nigeriaanse spits Victor Osimhen nog steeds een struikelblok.

Het doelpuntenmachine van Napoli moet eerst beschikken alvorens er plaats is voor Lukaku. De Nigeriaan zelf wil ook weg, maar op dit moment vraagt Napoli nog te veel geld voor hem waardoor geïnteresseerde ploegen voorlopig niet doorduwen.

Op die manier staat de transfer van Lukaku al maanden stil en moet hij beginnen vrezen voor zijn beoogde overstap naar Italië. Bij Napoli hopen ze echter dat de deal er nog komt en daarom maakte ze nu een duidelijk statement. Zo weerden ze Osimhen uit de selectie voor de eerste officiële wedstrijd van het seizoen.

De situatie is dus wel duidelijk: Napoli wil Lukaku én wil af van Osimhen. Maar zolang er geen ploeg bereid is om meer dan 100 miljoen euro te betalen voor de spits, blijft de situatie onveranderd. Voor Lukaku is het hopen dat er snel schot in de zaak komt.

Poll: Denk jij dat de transfer uiteindelijk nog doorgaat?

TAGS  I  Romelu Lukaku  I  Napoli  I  Chelsea  I  Victor Osimhen

dinsdag 10 september 2024

maandag 9 september 2024

zondag 8 september 2024

zaterdag 7 september 2024