Anderlecht trekt grote ogen: 'Bart Verbruggen maakt droomtransfer naar Europese grootmacht'

Anderlecht trekt grote ogen: 'Bart Verbruggen maakt droomtransfer naar Europese grootmacht'
Zondag 08 september 2024 - 12:30   I   door Redactie

Straf nieuws vanuit Spanje. Volgens Fichajes staat niemand minder dan Bart Verbruggen hoog op het verlanglijstje van Real Madrid. De Spaans topclub denkt stilaan aan een vervanger voor Thibaut Courtois, die nog twee jaar onder contract staat.

Verbruggen kwam in de zomer van 2020 over uit de jeugd van NAC. Anderlecht betaalde toen 2.3 miljoen euro voor de toen amper achttienjarige doelman. Twee seizoenen geleden brak hij volledig door bij paars-wit, dat hem een mooie transfer naar Brighton opleverde.

Ondertussen gaat de carrière van de 22-jarige keeper snel in stijgende lijn. Zo mag hij zich tegenwoordig vaste nummer één van Oranje noemen en kan hij binnenkort een droomtransfer naar Real Madrid maken. Verbruggen wordt gezien als de toekomstige vervanger van Courtois.

Vorig seizoen stond Courtois zo goed als het hele jaar door aan de kant met een kruisbandblessure en een scheur aan de meniscus. Andriy Lunin mocht daarom veel wedstrijden spelen, maar hij kon de club niet overtuigen. Zodoende kijkt het uit naar een nieuwe doelman. 

Poll: Kan Verbruggen het niveau van Real Madrid aan?

TAGS  I  Bart Verbruggen  I  Real Madrid  I  Thibaut Courtois  I  Anderlecht

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024

vrijdag 13 september 2024