'Razend ambitieus Ajax wil zich versterken met meerdere toptransfers'

'Razend ambitieus Ajax wil zich versterken met meerdere toptransfers'
Dinsdag 10 september 2024 - 17:00   I   door Redactie

Ajax is steeds op zoek naar unieke kansen om de voetbalrelaties met het buitenland te versterken. Onlangs ging directeur spelersbeleid Marijn Beuker op bezoek bij het Mexicaanse CF Pachuca om de banden tussen hen verder uit te diepen. Daarmee hoopt Ajax de kloof tussen Europa en Mexico te verkleinen.

"Belangrijke stap in het verder uitbreiden van onze voetbalrelatie met partnerclub CF Pachuca", schrijft Beuker op zijn Instagram. "Nog meer van plan om de Ajax-methodiek en wervingstools te implementeren bij Pachuca en te combineren met ‘la Mística Pachuca’", klinkt het verder.

Met de samenwerking wil Ajax op termijn ook talenten van de Mexicaanse club, en bij uitbreiding de Mexicaanse competitie, naar Amsterdam brengen. "Laten we de nieuwe Edson Alvarez vinden en laten we enkele nieuwe Mexicaanse talenten naar Amsterdam brengen", schrijft hij dan ook verder.

Met dat laatste wijst Beuker naar ex-speler Edson Alvarez, die vijf jaar geleden voor vijftien miljoen euro naar Ajax verhuisde. Hij kwam over van CF America. Vorig seizoen werd hij voor 38 miljoen euro verkocht aan West Ham. Bij Ajax hopen ze opnieuw zulke slagen te slaan.

TAGS  I  Ajax  I  v24

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024