Marc Degryse duidt belang van Frankrijk-België aan: "Dan komt er oneindig veel kritiek"

Marc Degryse duidt belang van Frankrijk-België aan:
Zondag 08 september 2024 - 19:00   I   door Redactie

Na de 3-1 overwinning tegen Israël in de eerste wedstrijd van de Nations League wacht maandagavond Frankrijk. De Fransen verloren hun eerste wedstrijd thuis met 1-3 van Italië. Ze zullen daarom ongetwijfeld uit zijn op eerherstel tegen de Rode Duivels. Dat denkt Marc Degryse.

Volgens de analist van Het Laatste Nieuws kan Frankrijk het zich niet veroorloven om ook tegen België de boot in te gaan. “Frankrijk zal geen twee keer op rij willen verliezen. Meer nog: dat mág eigenlijk niet. Gebeurt dat wel, komt er oneindig veel kritiek”, aldus Degryse.

Verder geeft de oud-voetballer Tedesco en co een tip over hoe ze het moeten aanpakken tegen Les Bleus. “Door te kijken naar hoe de Italianen het hebben aangepakt. Ze prikten écht goed tegen. De momenten dat ze eruit kwamen, deden ze dat snel én met heel veel mensen."

Degryse weet dan ook dat de Rode Duivels het meeste kans maken door op de counter te loeren. “Daar liggen er ook mogelijkheden voor ons: in de omschakeling. We hebben er alleszins de spelers voor”, besluit hij.

Poll: Moeten de Rode Duivels op de counter spelen tegen Frankrijk?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Domenico Tedesco  I  Frankrijk

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024

vrijdag 13 september 2024