Hans Vanaken over vertrek bij Club Brugge: “Ik denk daarover na”

Hans Vanaken over vertrek bij Club Brugge: “Ik denk daarover na”
Dinsdag 10 september 2024 - 19:00   I   door Redactie

Hans Vanaken speelt al bijna zijn hele carrière bij Club Brugge. Het lijkt er ook niet op dat hij straks nog naar een andere club verhuist. Al sluit de middenvelder dat toch niet uit.

Vanaken is intussen 31, maar er is toch wel een piste waarbij hij mogelijk zou kunnen vertrekken. Het grote geld vanuit Saudi-Arabië, daar zou hij toch niet meteen nee tegen zeggen. "Logisch, toch? Zeker als je de bedragen hoort waarmee ze in Saudi-Arabië goochelen. Ik hoor ze graag bezig, die critici die zeggen: 'Ik zou zoiets nooit doen, voor het geld verhuizen naar een wereld die je helemaal niet kent'. Tot het voor je neus ligt", aldus Vanaken.

"Dan denkt iederéén er toch minstens over na? Als je straks 34 bent en nog een slag kunt slaan: wat is dan een jaar in een mensenleven? Wij verdienen helemaal niet slecht, we verdienen zelfs goed onze boterham. Maar het verschil is te groot geworden om er zomaar je schouders voor op te halen. Ik vind het nu nog wat vroeg, ik heb nog te veel ambitie. Maar hoe zal ik reageren als ze daar ineens staan? Dat weet ik niet. Ik zou erover nadenken", stelt de tweevoudige Gouden Schoen.

Poll: Snap je dat hij mogelijk in zou gaan op een aanbod uit Saudi-Arabië?

TAGS  I  Club Brugge  I  Hans Vanaken

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024