Lotte Vanwezemael onthult droevig nieuws over haar deelname aan 'De Verraders' op VTM

Lotte Vanwezemael onthult droevig nieuws over haar deelname aan 'De Verraders' op VTM
Maandag 09 september 2024 - 19:00   I   door Redactie

PSV-fan Lotte Vanwezemael is een van de drie verraders in het VTM-programma 'De Verraders'. De opnames van het programma dateren al van vorig jaar en die hebben er flink ingehakt bij Lotte.

“Ik had verwacht dat het zwaar zou zijn, maar het is toch nóg zwaarder uitgevallen. Je zit eigenlijk in een psychologisch experiment. Je merkt dat er kliekjes ontstaan, dat je moet liegen tegen mensen die je graag ziet. Het was vermoeiend om dat voortdurend te doen", geeft Lotte aan in Het Belang van Limburg. "Als verrader heb je ook geen moment rust. Ik was doodop, want ik sliep daar slecht. Ik heb zo liggen piekeren in mijn bed."

"Daarnaast wil ik ook heel graag verbinding met anderen, maar als verrader voel je je eenzaam. Er zijn constant signalen die je op allerhande manieren gaat interpreteren, waardoor je je soms buitengesloten voelt", klinkt het eerlijk. Ik heb er ook veel geleerd over mezelf. Die ervaring heeft iets getriggerd in mij. Ik voelde dat ik soms erg emotioneel reageerde, waardoor ik dacht: er zitten misschien nog bepaalde kwetsuren. Ik ben daarmee aan de slag gegaan met mijn psychologe.”

TAGS  I  Lotte Vanwezemael

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024