Vlak voor de wedstrijd: Frankrijk komt met stevige waarschuwing richting Rode Duivels

Vlak voor de wedstrijd: Frankrijk komt met stevige waarschuwing richting Rode Duivels
Maandag 09 september 2024 - 08:00   I   door Redactie

De Rode Duivels spelen maandagavond in Lyon hun tweede Nations League-wedstrijd tegen Frankrijk. Bij Les Bleus is het niet bepaald rustig na de pijnlijke 1-3 nederlaag tegen Italië van afgelopen vrijdag. Doelman Mike Maignan haalde na het verlies fors uit naar zijn medespelers.

L’Equipe meldt dat de 29-jarige doelman van AC Milan sommige spelers van divagedrag beschuldigde. "Maar twee Italianen zouden bij ons in de basisploeg staan”, zou hij verder nog gezegd hebben in de kleedkamer. De nederlaag kwam duidelijk hard aan bij de keeper.

Enige tijd later verscheen Maignan voor de camera’s van de Franse pers. Daar was hij duidelijk al wat afgekoeld van zijn tirade en antwoordde hij rustig op de vragen. "We wilden de Nations League beginnen met een overwinning, maar dat is niet gelukt”, klonk het onder meer.

Verder komt hij met een waarschuwing richting de Rode Duivels. “Maandag moeten we een reactie geven tegen België. We hebben er in de kleedkamer over gesproken, maar wat daar gezegd is blijft tussen ons”, aldus Maignan. Frankrijk-België staat maandagavond om 20:45u gepland. 

Poll: Wie wint vanavond?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Frankrijk  I  Mike Maignan

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024

vrijdag 13 september 2024