Metejoor geeft update over zijn liefdesleven: "Daar zal over geroddeld worden"

Metejoor geeft update over zijn liefdesleven:
Maandag 09 september 2024 - 11:00   I   door Redactie

Het hart van Metejoor, een grote voetbalfan, staat weer open. Na de breuk met zijn toenmalige vriendin kende de zanger een moeilijke periode.

“Ik ben voor het eerst terug gelukkig. (denkt na) Gewoon gelukkig. Iets dat ik een half jaar of een jaar geleden niet kon zeggen", vertelt Metejoor in Het Laatste Nieuws. "En als je gelukkig bent, sta je voor veel dingen open. Maar ik zoek de liefde niet op. Ik ben op dit moment in mijn leven gewoon blij en dankbaar met mijn intieme kringetje waar ik de voorbije periode zoveel aan gehad heb, en hopelijk in de toekomst zal blijven hebben."

"Ook dankbaar voor al die mooie plannen die klaarliggen, die Sportpaleizen. Ik ben daar écht gelukkig mee en ik hoop dat deze periode nog heel lang blijft duren. Het klinkt cliché, maar door die crash kijk ik echt wel anders naar dingen. Ik heb mij er bijvoorbeeld al bij neergelegd dat, als ik ooit ergens in het openbaar zal opduiken met iemand aan mijn zijde, mensen daarover zullen roddelen. Plezant is dat niet, maar elke mens die met zijn kop op tv komt, heeft daarmee te maken", kklinkt het.

TAGS  I  Metejoor

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024