Nog geen minuut gespeeld of er is al erg slecht nieuws voor Dennis Praet bij Antwerp

Nog geen minuut gespeeld of er is al erg slecht nieuws voor Dennis Praet bij Antwerp
Zondag 08 september 2024 - 13:00   I   door Redactie

Niet Anderlecht, maar Antwerp trok deze week aan het langste eind in het transferdossier van Dennis Praet. De vijftienvoudig international keert dus niet terug naar de club waar hij doorbrak, maar kiest verrassend voor een nieuw avontuur. Toch heeft Patrick Goots zijn twijfels over de transfer.

Tegenover Gazet van Antwerpen vertelt hij dat Antwerp er beter aan had gedaan om een aanvaller in te lijven. “Versterking in de spits was harder nodig”, klinkt het dan ook. De ex-speler van The Great Old weet dat de weelde voorin erg dun is en vreest het ergste.

"De Roeck en velen met hem zullen bidden dat Janssen niets overkomt”, wijst hij op het gebrek aan manschappen voorin. “Maar iedereen weet ondertussen: Janssen speelt, in al zijn enthousiasme – óók in defensief opzicht – op het randje en soms erover, waardoor hij doorheen het jaar wel eens een schorsing oploopt."

De transfer van Praet was daarom minder nodig, vindt Goots, die Praet ook niet meteen wil vergelijken met eerdere prestigieuze transfers van de club: "We moeten hem niet in het rijtje zetten naast andere grote namen zoals Alderweireld of Nainggolan”, stelt hij. Toch denkt hij dat Praet zijn nut zal hebben in Antwerpen.

Poll: Kan Praet bij Antwerp zijn beste niveau terugvinden?

TAGS  I  Antwerp  I  Dennis Praet  I  Anderlecht

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024

vrijdag 13 september 2024