Loopt de nieuwe Gouden Schoen rond bij Union? "Herhaal het niet te vaak"

Loopt de nieuwe Gouden Schoen rond bij Union?
Zondag 08 september 2024 - 23:00   I   door Redactie

Bij Israël stonden vrijdagavond twee spelers uit de Jupiler Pro League in de basis. Omri Gandelman van Gent en Anan Khalili van Union mochten respectievelijk 63 minuten en 90 minuten meespelen. Over die laatste moest bondscoach Ran Ben Simon even iets kwijt.

Hij ziet dat Khalili voorlopig nog geen indruk wist te maken bij zijn nieuwe club. "Ik weet dat Khalaili nog niet heeft uitgeblonken bij Union”, vertelt hij tegenover Het Nieuwsblad. Toch hoeft dat niet lang meer te duren. Volgens Ben Simon heeft de aanvaller enorm veel potentieel.

De Israëlische bondscoach heeft het volste vertrouwen in zijn speler. Zoveel zelfs dat hij een gedurfde uitspraak doet: “Ik zal je een geheim vertellen: hij zal binnenkort de beste speler in de Jupiler Pro League worden”, stelt hij. “Herhaal het niet te vaak en wees geduldig.”

Om de uitspraken van zijn bondscoach te doen uitkomen, zal Khalaili de komende wedstrijden wel uit een ander vaatje moeten tappen. Voorlopig moet hij het vooral doen met invalbeurten. Daarin wist hij nog niet belangrijk te zijn voor zijn club.

Poll: Heeft Khalaili het potentieel om de beste speler in de JPL te worden?

TAGS  I  Omri Gandelman  I  Anan Khalili  I  Gent  I  Union

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024

vrijdag 13 september 2024