Na de vele kritiek: Jesper Fredberg in nauwe schoentjes bij Anderlecht

Na de vele kritiek: Jesper Fredberg in nauwe schoentjes bij Anderlecht
Maandag 09 september 2024 - 07:00   I   door Redactie

Anderlecht spendeerde deze zomer welgeteld drie miljoen euro aan nieuwe spelers. Enkel voor centrale verdediger Jan-Carlo Simic werd er een transfersom betaald. De rest van de aanwinsten werden gehuurd of transfervrij binnengehaald.

Simic, Thomas Foket, Ludwig Augustinsson, Zanka, Samuel Edozie en Leander Dendoncker. Dat zijn de zomeraanwinsten van Anderlecht. In totaal goed voor een transfersom van drie miljoen euro. De vraag waarom paars-wit zo weinig spendeerde werd eerder al beantwoord door Marc Coucke.

De hoofdaandeelhouder van Anderlecht vertelde op zijn Instagram dat er wel degelijk budget was om nog meer aanwinsten binnen te halen, maar dat Jesper Fredberg en co wellicht niet de gewenste profielen wisten te vinden. Oud-trainer Johan Boskamp begrijpt er niets van.

De analist haalt tegenover Het Belang van Limburg uit naar zijn ex-club. “Ik stel me grote vragen bij de transferpolitiek van sommige clubs”, vertelt hij. “Anderlecht bijvoorbeeld. Geen idee wat daar de bedoeling is, maar ik herken die club niet meer”, waarna hij het voorbeeld van Christian Eriksen aanhaalt. “Alsof Eriksen daar ooit naartoe had willen gaan."

Poll: Dacht jij dat Anderlecht kans maakte om Eriksen naar Brussel te halen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Marc Coucke  I  Christian Eriksen

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024

vrijdag 13 september 2024