Kevin De Bruyne doet grote onthulling bij Manchester City: "Eerlijk gezegd"

Kevin De Bruyne doet grote onthulling bij Manchester City:
Zondag 08 september 2024 - 17:00   I   door Redactie

Erling Haaland heeft na drie speeldagen in de Premier League al twee hattricks op zijn naam staan. Zowel tegen Ipswich Town als tegen West Ham scoorde hij drie doelpunten. Traditiegetrouw signeren de spelers van Manchester City dan een matchbal.

Ook na de hattrick West Ham moesten de teamgenoten van de Noor een bal signeren. Waar veel spelers gewoon hun naam schreven, signeerde een van de spelers van City de bal met ‘Ik ben het kotsbeu om die matchballen te signeren.’ Hoewel het ludiek bedoeld is, wordt er sindsdien gezocht naar de dader.

In een interview met Het Laatste Nieuws vertellen Kevin De Bruyne en Jérémy Doku alvast dat zij het niet zijn die het grappige tekstje geschreven hebben. “Of ik het ook beu ben? Ja. Maar ik heb die tekstjes niet geschreven”, vertelt KDB, waarna hij meteen een niet zo verrassende naam dropt: “Grealish? Eerlijk gezegd, er zijn veel opties.”

Ook Doku beweert niet de dader te zijn én ook hij denkt dat het wel eens zijn concurrent van op de flank kan zijn. “Ik denk dat het Jack was”, zegt hij. “Al ben ik niet zeker. Hij zit naast mij in de kleedkamer en ik zag het hem er niet opschrijven. Maar hij is wel de grappigste in de groep en zou dit wel durven doen.”

Poll: Denk jij ook dat het Grealish was?

TAGS  I  Kevin De Bruyne  I  Jérémy Doku  I  Manchester City  I  Erling Haaland

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024

vrijdag 13 september 2024