Anderlecht aan de grond genageld na ophefmakende uitspraken van eigen speler

Anderlecht aan de grond genageld na ophefmakende uitspraken van eigen speler
Zondag 08 september 2024 - 12:00   I   door Redactie

Alexis Flips heeft op Instagram (tijdelijk) afscheid genomen van de supporters van Anderlecht. De Fransman wordt voor één seizoen verhuurd aan Charleroi, dat een aankoopoptie heeft bedongen bij de deal. In zijn bericht kon hij het niet laten een sneer te geven aan Fredberg en co.

Flips werd vorig seizoen voor 3.5 miljoen euro overgenomen van Stade Reims. Hij kon echter niet overtuigen en werd daarom uitgeleend aan Ankaragücü in Turkije. Deze zomer keerde hij terug, maar ook deze keer was het al snel duidelijk dat hij geen kansen meer zou krijgen. Een uitleenbeurt aan Charleroi werd de oplossing. 

“Bedankt aan de supporters van Anderlecht om tot het einde in mij te geloven”, klinkt het nu op Instagram. Bedankt aan mijn teamgenoten om mij met open armen te ontvangen. Ik heb nieuwe vrienden gemaakt en daar ben ik enorm blij om, zij zagen op training tenminste wel het potentieel in mij”, waarmee hij zich impliciet richt tot Riemer en Fredberg.

Of we Flips ooit nog in het shirt van Anderlecht te zien gaan krijgen, lijkt op deze manier haast onzeker. Zijn publieke sneer naar zijn trainer lijkt hem zowat de doodsteek te geven. Het is nu aan hem om zich in Charleroi te bewijzen én Riemer van antwoord te voorzien.

Poll: Wat vind jij van de publieke sneer van Flips?

TAGS  I  Anderlecht  I  Alexis Flips  I  Brian Riemer

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024

vrijdag 13 september 2024