Als dat maar goed komt tegen Frankrijk: Domenico Tedesco zwaar onder vuur

Zondag 08 september 2024 - 14:00   I   door Redactie

De Rode Duivels versloegen vrijdagavond Israël met 3-1 cijfers. Doordat de Nations-League wedstrijd in een leeg stadion gespeeld werd, konden de mensen thuis en in het stadion bij momenten goed horen wat er precies geroepen werd tussen de spelers en de bondscoach. Onder meer een uithaal van Kevin De Bruyne blijft nazinderen.

België kwam na een goede twintig minuten verdiend op voorsprong na een doelpunt van Youri Tielemans. Een kwartier later hingen de bordjes alweer gelijk na een eigen doelpunt van Timothy Castagne. Veel scheelde het niet of de Rode Duivels gingen met een achterstand de rust in. Omri Gandelman scoorde nog uit buitenspel.

Net na het ‘doelpunt’ van de speler van Gent, was de teleurstelling bij de spelers in eerste instantie bijzonder groot. De goal mag dan wel afgekeurd zijn voor buitenspel, Kevin De Bruyne kon het niet laten van zich te laten horen met een uithaal naar Domenico Tedesco.

Het Nieuwsblad meent gehoord te hebben dat de aanvoerder van de Rode Duivels ‘just like the euros’ riep naar zijn coach, waarmee hij het teleurstellende EK duidelijk nog niet verwerkt heeft. Het toont toch nog maar eens aan dat de neuzen nog altijd niet in dezelfde richting staan binnen de nationale ploeg.

Poll: Moeten de Rode Duivels door met Domenico Tedesco?