'Memphis Depay neemt beslissing over transfer naar verrassend mooie club'

'Memphis Depay neemt beslissing over transfer naar verrassend mooie club'
Maandag 09 september 2024 - 09:00   I   door Redactie

Memphis Depay staat op dit moment het meest in de belangstelling van het Braziliaanse Corinthians en het Spaanse Sevilla. Of het ook effectief een van die clubs is voor wie hij uiteindelijk zal kiezen, moet nog blijken. Wel zeker is dat hij binnenkort een beslissing zal moeten nemen.

Zo heeft Sevilla namelijk een deadline vooropgesteld waarop de ex-speler van Atlético Madrid zijn keuze voor de club zal moeten maken. Daarmee komt El Desmarque naar buiten. Het Spaanse sportmedium weet te vertellen dat Depay tot maandag de tijd heeft om Sevilla te laten weten of hij een overstap ziet zitten.

Indien niet dan bestaat de kans nog steeds dat hij in de Braziliaanse competitie gaat terechtkomen. Waar eerder al Flamengo belangstelling toonde heeft ook Corinthians interesse om de 98-voudig international naar Zuid-Amerika te loodsen. Depay kan er jaarlijks vijf miljoen euro gaan verdienen.

Of hij een stap naar Brazilië ziet zitten, is nog maar de vraag. Zelf heeft hij nog steeds de sportieve ambities om op het hoogste niveau van Europa te spelen. Sevilla zou daarom een ideale kans zijn voor Depay. De Braziliaanse competitie lijkt dat net iets minder.

Poll: Vind jij Sevilla een mooie club voor Memphis?

TAGS  I  Sevilla  I  Memphis Depay

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024

vrijdag 13 september 2024