Nicky Hayen weet hoe hij Club Brugge terug op de rails krijgt en grijpt drastisch in

Nicky Hayen weet hoe hij Club Brugge terug op de rails krijgt en grijpt drastisch in
Vrijdag 09 augustus 2024 - 22:00   I   door Redactie

Nicky Hayen en Club Brugge zijn niet goed begonnen aan het seizoen. Met 1 op 6 kan er allerminst gesproken worden van een vliegende start. Tegen Genk, waar het zondag op bezoek moet, wil Hayen de eerste drie punten pakken.

Allereerst geeft de hoofdtrainer tegenover Het Laatste Nieuws aan dat de mindere situatie deze week intern besproken werd: “Deze week hebben we alles duidelijk benoemd. We moeten terugkeren naar de basis van vorig jaar, de basis die ons succes opgeleverd heeft.”

Voorlopig blijft die basis echter uit: “De manier waarop we willen spelen is voor mij wel duidelijk, alleen komt dat niet tot uiting in de matchen. Dan moet je als coach kunnen bijstellen en dat is wat we gaan doen”, gaat hij verder.

Zondag wacht Genk. Ook zij pakten tot dusver amper 1 op 6. Hayen blikt vooruit: “Wij willen elke week drie punten pakken”, blijft hij strijdvaardig. “Nu hebben we een situatie gecreëerd waardoor we haast móeten winnen. Tegen een ploeg die in dezelfde situatie is beland en met veel mentaliteit op het veld zal komen”, weet Hayen dat het niet eenvoudig wordt.

Poll: Wie wint er zondag?

TAGS  I  Club Brugge  I  Nicky Hayen  I  Genk

dinsdag 10 september 2024

maandag 9 september 2024

zondag 8 september 2024

zaterdag 7 september 2024