Het regent transfernieuws bij Anderlecht: 'Alwéér nieuwe speler op weg naar Brussel'

Het regent transfernieuws bij Anderlecht: 'Alwéér nieuwe speler op weg naar Brussel'
Vrijdag 09 augustus 2024 - 19:00   I   door Redactie

Het regent transfernieuws bij Anderlecht. Met nog een maand te gaan voordat de transfermarkt sluit, zijn ze in Brussel een tandje hoger geschakeld wat betreft de inkomende transfers. Nu wordt Anderlecht gelinkt aan een nieuwe speler.

Kmedia, een nieuwsplatform uit Zweden, meldt namelijk dat Anderlecht geïnteresseerd is in Malik Deme. Dat is een negentienjarige Zwitser die momenteel onder contract staat bij Young Boys uit Bern, waar hij nog niet wist door te breken bij de eerste ploeg.

De jonge Zwitser komt voorlopig dan ook enkel nog uit voor de beloftenploeg van Young Boys. Daar wist hij vorig seizoen in 26 wedstrijden vier keer te scoren. Die statistieken blijken voor Anderlecht genoeg te zijn om hem naar Brussel te willen halen.

Indien paars-wit hem wil vastleggen moeten ze wel zien af te rekenen met concurrentie uit Nederland. FC Utrecht is namelijk ook geïnteresseerd om de aanvaller over te nemen. Young Boys zelf zou zijn jeugdspeler het liefst langer bij zich houden. Afwachten of Anderlecht hen kan overtuigen hem toch te verkopen.

Poll: Zou hij een goede versterking zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Malik Deme  I  Young Boys

dinsdag 10 september 2024

maandag 9 september 2024

zondag 8 september 2024

zaterdag 7 september 2024