Sportanker Vandenbempt wordt opeens compleet afgemaakt: “Hoe durf je?!”

Sportanker Vandenbempt wordt opeens compleet afgemaakt: “Hoe durf je?!”
Maandag 03 oktober 2022 - 12:30   I   door Redactie

Peter Vandenbempt werkt al vele jaren voor de VRT. Het sportanker komt vaak in Extra Time zitten als gast en schrijft onder andere wekelijkse artikels voor Sporza over het voetbal.

Maandag publiceerde hij een artikel waarin hij Lamkel Zé aanspoort om zich te gaan verontschuldigen bij Antwerp. “Dat Lamkel Zé eens reageert bij zijn assist, dat moet zeker kunnen”, klinkt het bij Vandenbempt. “Maar daarna bleef hij de hele wedstrijd met zijn eigen show bezig... Dat is eigenlijk gewoon zielig”, is de harde conclusie van de analist.

Ook na de wedstrijd liet Lamkel Zé van zich horen via Instagram. “In de livevideo gooit hij met beledigingen aan het adres van de mensen van Antwerp, die eigenlijk engelengeduld met hem hebben getoond”, aldus Vandenbempt. Na de wedstrijd was er veel te doen rond de racistische uitlatingen die Lamkel Zé ontvangen heeft, maar die haalt Vandenbempt niet aan.

En dat wordt niet door iedereen in dank afgenomen. “Een slachtoffer van racisme moet zich verontschuldigen tegenover Antwerp fans? Hoe durven jullie dit eigenlijk nog plaatsen?”, klinkt het onder meer. “Is het ene racismegeval minder belangrijk/nieuwswaardig dan het ander?”, liet een andere voetbalfan nog optekenen.

Poll: Vind jij dat Vandenbempt hier in de fout is gegaan?

TAGS  I  Antwerp  I  KV Kortrijk

woensdag 28 februari 2024

dinsdag 27 februari 2024

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024