‘Definitief einde bij Oranje voor Virgil van Dijk na omstreden transfer’

‘Definitief einde bij Oranje voor Virgil van Dijk na omstreden transfer’
Zondag 06 oktober 2024 - 18:00   I   door Redactie

Liverpool-coach Arne Slot kan er maar beter rekening mee houden dat er enkele sterkhouders zullen vertrekken aan het einde van het seizoen. Vanuit Saudi-Arabië wordt er flink aan de mouw getrokken van twee spelers.

Het gaat dan om Mohamed Salah en Virgil van Dijk. De twee zijn straks einde contract en zouden al een eerste aanbod hebben ontvangen van Al-Ali. Dat meldt Caught Offside.

Salah is al in gesprek met andere clubs. Hij zou ook in de belangstelling van Paris Saint-Germain staan, maar toch zou hij ook een verhuis naar Saudi-Arabië niet uitsluiten.

Van Dijk

De 33-jarige Van Dijk is weer op hoog niveau aan het acteren onder Slot. Ook bij hem hoeft een vertrek naar Saudi-Arabië niet uitgesloten te worden, integendeel. Die kans lijkt zelfs heel groot.

De gevolgen van zo’n transfer zijn echter niet min. Bondscoach Ronald Koeman zal allicht Van Dijk niet meer selecteren als hij in Saudi-Arabië gaat voetballen. Ook Steven Bergwijn raakte buiten beeld omwille van zijn overstap naar het Midden-Oosten.

Poll: Zou jij het begrijpen mocht hij voor Saudi-Arabië kiezen?

TAGS  I  Liverpool  I  Virgil van Dijk  I  Oranje  I  v24

zondag 6 oktober 2024

zaterdag 5 oktober 2024

vrijdag 4 oktober 2024

donderdag 3 oktober 2024