Niels Destadsbader wil het absoluut kwijt: “Smoorverliefd!”

Niels Destadsbader wil het absoluut kwijt: “Smoorverliefd!”
Zondag 06 oktober 2024 - 16:00   I   door Redactie

Niels Destadsbader mag dan wel vrijgezel zijn, hij heeft toch wel echt een grote liefde in zijn leven. Het gaat dan om zijn trouwe viervoeter, Nona.

Kürt Rogiers vond een kleine hond voor Niels, die perfect bij hem paste. Helaas had het hondje in kwestie in het dierenasiel al net een baasje gevonden. Toch ging Niels niet met lege handen naar huis.

“Rechts achteraan zie ik een andere, verlegen snuiter die alleen toertjes om haar as draait”, vertelt Niels in zijn column in NINA. “Door in een veel te kleine ruimte te leven, is het teefje niet gewoon om te wandelen.”

“Van de stress krabt ze zich te pletter,m aar wanneer ik haar in mijn armen neem, wordt ze op slag rustig. Haar minzame blik doet me smelten. Smoorverliefd neem ik het hondje mee. En vandaag is Nona - Nina met een 0 dus - al tien jaar mijn trouwste soulmate.”

Oproep

Waarop Niels een oproep doet. “Ik doe een warme oproep aan iedereen die erover nadenkt om voor een hondje te zorgen. Of voor een kat. Iemand die een soulmate zoekt, net zoals Nona al jaren is voor mij.”

“Nog regelmatig ga ik op bezoek in het dierenasiel, de eerste warme plek die Nina met een O gekend heeft. Maar hoe fantastisch die mensen ook zorg dragen voor die beestjes, ze verdienen een betere thuis. En jij kan die geven.”

TAGS  I  Niels Destadsbader

zondag 6 oktober 2024

zaterdag 5 oktober 2024

vrijdag 4 oktober 2024

donderdag 3 oktober 2024