Ibrahimovic zorgt voor grote ophef in debat over Ronaldo en Messi: "Jaloers?"

Ibrahimovic zorgt voor grote ophef in debat over Ronaldo en Messi:
Zondag 06 oktober 2024 - 17:00   I   door Redactie

Zlatan Ibrahimovic heeft zich opnieuw uitgesproken over de eeuwige discussie tussen Cristiano Ronaldo en Lionel Messi, en zijn opmerkingen hebben voor opschudding gezorgd onder voetbalfans.

De rivaliteit tussen de twee iconen verdeelt de sportwereld al jaren, en Ibrahimovic, die bekendstaat om zijn uitgesproken meningen, gooide olie op het vuur met zijn recente comentaren. "Het enige waar Ronaldo voor staat op Messi is de leeftijd."

Deze uitspraak werd door Chelsea-fan Frank Khalid zonder verdere context gedeeld op sociale media, wat leidde tot een stortvloed aan reacties van Ronaldo-fans. Een gebruiker schreef: "Ik heb nog nooit een jaloerser en egoïstischer speler gezien dan Ibrahimovic." Een ander voegde toe: "Zlatan is alleen jaloers en hij zal nooit bereiken wat Ronaldo heeft bereikt in de voetbalwereld."

Toch waren er ook fans die het eens waren met de Zweed. "Messi heeft het debat beëindigd. Niets meer om over te praten", reageerde een Messi-aanhanger. Hoewel Ibrahimovic met pensioen is, blijft zijn invloed op discussies zoals deze groot, en het lijkt erop dat dit debat nog lang zal doorgaan.

Poll: Vind jij dat Ibrahimovic gelijk heeft?

zondag 6 oktober 2024

zaterdag 5 oktober 2024

vrijdag 4 oktober 2024

donderdag 3 oktober 2024