Barcelona helemaal los: 'Guardiola én Haaland naar Camp Nou'

Barcelona helemaal los: 'Guardiola én Haaland naar Camp Nou'
Zondag 06 oktober 2024 - 14:00   I   door Redactie

Joan Laporta droomde ervan om Pep Guardiola opnieuw naar FC Barcelona te halen, in combinatie met de komst van Erling Haaland. De Barça-president beschouwt de Catalaanse coach als de beste optie om de club terug naar de Europese top te brengen.

Deze droom lijkt echter definitief van de baan, want Guardiola zelf heeft laten weten dat hij wellicht geen plannen heeft om terug te keren naar Camp Nou, aldus Don Balon.

De toekomst van Guardiola is nog onzeker. Zijn contract bij Manchester City loopt af aan het einde van het huidige seizoen, en na negen succesvolle jaren lijkt dit zijn laatste te worden bij de Citizens. Dit geeft de Spaanse trainer verschillende opties, waarvan de meest opvallende de nationale ploeg van Engeland is.

De Engelse voetbalbond ziet in Guardiola de ideale opvolger van Lee Carsley, die momenteel de rol van interim-coach vervult. Met spelers als Harry Kane en Jude Bellingham wil de bond hem verleiden om de Three Lions naar een tweede WK-titel te leiden.

Afgewezen

Hoewel een contractverlenging bij Manchester City niet volledig is uitgesloten, wordt een overstap naar de Engelse nationale ploeg steeds waarschijnlijker, nu Guardiola een terugkeer naar Barcelona lijkt te hebben afgewezen. Over Haaland mag Barça wel nog dromen.

Poll: Zouden zij Barcelona weer naar de top kunnen brengen?

TAGS  I  Pep Guardiola  I  Erling Haaland  I  Manchester City  I  Barcelona

zondag 6 oktober 2024

zaterdag 5 oktober 2024

vrijdag 4 oktober 2024

donderdag 3 oktober 2024