Nieuwe stap voor Aster Nzeyimana en Lize Feryn: “Ik wist meteen dat ik een kind met haar wilde”

Nieuwe stap voor Aster Nzeyimana en Lize Feryn: “Ik wist meteen dat ik een kind met haar wilde”
Zondag 06 oktober 2024 - 10:00   I   door Redactie

Lize Feryn en Aster Nzeyimana gaan volgend jaar trouwen. Ze zijn duidelijk klaar voor de volgende stappen in hun relatie. Daar hoort ook een kind bij.

Aster wist al heel snel dat hij vader wilde worden. “Ik wist al heel vroeg dat ik later een kind wilde. Hoewel ik een enorme levensgenieter ben en altijd hard voor mijn carrière ben gegaan, wilde ik niet het leven op mijn 50ste uitgespeeld hebben”, aldus Aster in De Morgen.

“Ik stel mezelf dan voor op die leeftijd, heb alle leuke restaurants gedaan, goed verdiend, en een fijne stabiele job. Voor wie doet je dat dan eigenlijk allemaal”, zegt de commentator.

Petekind

Aster heeft al een petekind en daar geniet hij al met volle teugen van. “Ik ervaar dat gevoel van geluk nu al met mijn petekind, om iemand anders te kunnen helpen en in goede omstandigheden een mooi en gelukkig leven aan te bieden”, klinkt het.

“Dat vind ik dan het coolste project in mijn leven: een kind krijgen. Toen ik Lize ontmoette, wist ik meteen dat ik met haar een kind wilde”, aldus Aster.

Poll: Wist jij dat ze een kinderwens hadden?

TAGS  I  Aster Nzeyimana  I  Lize Feryn

zondag 6 oktober 2024

zaterdag 5 oktober 2024

vrijdag 4 oktober 2024

donderdag 3 oktober 2024