Marc Coucke pakt uit met heel groot nieuws

Marc Coucke pakt uit met heel groot nieuws
Zondag 06 oktober 2024 - 20:00   I   door Redactie

Marc Coucke heeft nog geen makkelijke tijden beleefd bij Anderlecht, ook dit seizoen niet. Zo was er al een trainersontslag en de resultaten waren wisselvallig.

Uiteraard is Anderlecht maar één van de vele projecten die Coucke heeft. Zo kocht hij een tijdje geleden zich in bij Zoute Grand Prix. Het auto-evenement is een parade en een veiling van dure en exclusieve oldtimers in Knokke.

De organisatie kampte al een tijdje met financiële problemen en Coucke schoot ter hulp. Coucke belde naar de gemeente Knokke. “Hij wou ons dringend spreken en vroeg om snel af te spreken”, aldus burgemeester Morbee van Knokke in Het Laatste Nieuws.

Gemeente

“Eén dag later zaten we al samen. Hij deed zijn plannen voor de overname van de Zoute Grand Prix uit de doeken. ‘Wij geloven erin. Maar alleen als de gemeente dat ook doet’, zei hij.”

Dat bleek snel het geval want hij betrekt heel de gemeente erbij. Zo lopen verschillende parcours door de winkelstraten van Knokke en Heist. Ondernemers kregen daarnaast ook bestudering voor hun ramen.

TAGS  I  Marc Coucke  I  Anderlecht

zondag 6 oktober 2024

zaterdag 5 oktober 2024

vrijdag 4 oktober 2024

donderdag 3 oktober 2024