Bondscoach Roberto Martinez laat Club Brugge-spelers mogelijk thuis van WK

Bondscoach Roberto Martinez laat Club Brugge-spelers mogelijk thuis van WK
Donderdag 16 juni 2022 - 08:30   I   door Redactie

Bondscoach Roberto Martinez moet in de komende maanden nog belangrijke knopen doorhakken over zijn WK-selectie. Mogelijk worden enkele spelers van Club Brugge het slachtoffer.

Met Hans Vanaken, Simon Mignolet, Charles De Ketelaere en Brandon Mechele was Club tijdens de voorbije interlands weer goed vertegenwoordigd bij de Rode Duivels. Toch zijn ze lang niet allemaal zeker van een WK-selectie.

Mignolet is dat al zeker wel. Hij wordt tweede doelman in Qatar na de onaantastbare Thibaut Courtois. Ook Vanaken is intussen een vaste waarde in de selectie en moet zich geen zorgen maken.

De Ketelaere en Mechele moeten zich wél zorgen maken. "De bondscoach geeft De Ketelaere weinig speelkansen en, als hij een transfer maakt, hoe snel zal hij een basisplaats bij nieuwe club veroveren?", stelt Het Nieuwsblad zich de vraag.

Mechele

Ook voor Mechele ziet het er niet zo heel goed uit. Hij kreeg geen speelminuten tijdens de voorbije vier interlands.

HNB schrijft: "Zat al 22 keer in de selectie en kreeg maar drie keer speelminuten, waarvan twee keer in oefenpotjes. Er zullen toch wat vaste waarden moeten uitvallen alvorens hij een echte kans maakt."

Poll: Zou jij De Ketelaere en Mechele mee naar het WK nemen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels

maandag 7 oktober 2024

zondag 6 oktober 2024

zaterdag 5 oktober 2024

vrijdag 4 oktober 2024

donderdag 3 oktober 2024