'Geen David Hubert, Anderlecht kiest voor andere T1'

'Geen David Hubert, Anderlecht kiest voor andere T1'
Maandag 07 oktober 2024 - 08:00   I   door Redactie

Wordt het dan toch geen David Hubert als definitieve T1 bij Anderlecht? Bij Het Nieuwsblad is men al een tijdje gematigder over die optie.

Anderlecht zou dat overwegen, maar het lijkt er toch eerder op dat er een nieuwe hoofdcoach zal worden aangesteld. Hubert deed het erg goed als interim-coach, maar de nood zou er toch zijn om iemand aan te stellen met de nodige ervaring. Die heeft Hubert niet.

"Interim David Hubert doet het meer dan behoorlijk, voelt veel beter dan zijn voorganger aan wat het DNA van de club is. De 36-jarige Brusselaar presenteert zich ook uitstekend. Maar om hem nu al, zoals een deel van het Anderlecht-publiek wil, tot hoofdtrainer te maken?", aldus Ludo Vandewalle, chef voetbal van Het Nieuwsblad.

"Deze groep heeft voorlopig een imposantere figuur nodig, een coach met meer ervaring met moeilijke periodes, die ongetwijfeld nog komen met deze wispelturige en niet van kwaliteit overlopende selectie", stelt Vandewalle.

Geraerts

Mark van Bommel wordt het in elk geval niét. Hij heeft zelf afgezegd. Rond de naam van Karel Geraerts is het de laatste tijd heel stil geworden. Hij is wel vrij na zijn ontslag bij Schalke 04. Bij hem speelt zijn verleden bij Club Brugge en Standard niet bepaald in het voordeel.

Poll: Logisch dat Anderlecht voor meer ervaring zou kiezen?

TAGS  I  Anderlecht  I  David Hubert  I  Karel Geraerts  I  Mark van Bommel

maandag 7 oktober 2024

zondag 6 oktober 2024

zaterdag 5 oktober 2024

vrijdag 4 oktober 2024