'Bliksemvertrek van Jordan Henderson bij Ajax'

'Bliksemvertrek van Jordan Henderson bij Ajax'
Zondag 06 oktober 2024 - 23:00   I   door Redactie

Een grote verrassing bij Ajax. Althans, als we toch de laatste geruchten mogen geloven. Jordan Henderson zou de Amsterdammers willen verlaten.

Volgens de Engelse boulevardkrant The Sun zou Jordan Henderson ontevreden zijn bij Ajax en azen op een terugkeer naar het Verenigd Koninkrijk in de winterstop. De 34-jarige middenvelder, die afgelopen zomer van Saudi-Arabië naar Amsterdam kwam, zou volgens de krant niet tevreden zijn over zijn speeltijd.

Dit is echter opvallend, aangezien Henderson dit seizoen bijna elke minuut heeft gespeeld. Enkel tegen RKC Waalwijk kreeg hij rust en tegen Slavia Praag ontbrak hij door fysieke klachten. Speeltijd lijkt dus niet het probleem te zijn.

Obstakels

Toch wordt er gespeculeerd dat Henderson hoopt op een terugkeer naar de Premier League of een huurconstructie met een Championship-club, waarbij Sunderland, zijn jeugdclub, genoemd wordt als optie.

Een obstakel is echter de Engelse belastingwetgeving, wat eerder een overstap naar Engeland in de weg stond vanwege mogelijke financiële verliezen. Ondanks deze complicaties blijft Henderson volgens The Sun hopen op een snelle oplossing voor zijn toekomst bij Ajax.

Poll: Denk jij dat Henderson zal vertrekken?

TAGS  I  Ajax  I  Jordan Henderson  I  v24

zondag 6 oktober 2024

zaterdag 5 oktober 2024

vrijdag 4 oktober 2024

donderdag 3 oktober 2024