Club heeft plots wereldtopper in huis: "Categorie De Bruyne en Eden Hazard”

Club heeft plots wereldtopper in huis:
Donderdag 02 juni 2022 - 08:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge zijn ze erop gebrand om in navolging van Ajax de aansluiting te maken met de Europese (sub)top. Dan is alvast één speler van groot belang.

En dat is Charles De Ketelaere. Al een tijdje het goudhaantje van blauw-zwart, maar ex-Rode Duivel Maarten Martens, die hem als jeugdtrainer bij Club Brugge vijf jaar onder zijn hoede had, ziet een enorme toekomst voor zijn gewezen pupil.

"Van Charles heb ik het gevoel dat hij echt wereldtop wordt", stelt hij in HUMO. "Hij heeft alles waar de moderne voetballer over moet beschikken. Toen ik hem bij de U16 leerde kennen, was hij nog aan het groeien, hij oogde slungelachtig en speelde niet veel."

Maar ondanks dat zag Martens wel dat het in zijn hoofd al goed zat. "En Charles was toen al vinnig en snel. Zijn explosiviteit maakt hem zo goed, ondanks zijn lengte." Waarna zijn ex-trainer met een straffe voorspelling annex vaststelling uitpakt.

Meer dan één

"Schrijf maar op: Charles De Ketelaere behoort tot de categorie van Eden Hazard en Kevin De Bruyne", besluit hij. "Maar de Rode Duivels zullen meer dan één zo'n speler nodig hebben om het niveau van de afgelopen jaren te kunnen handhaven."

Poll: Denk jij dat De Ketelaere categorie De Bruyne en Hazard is?

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels

zondag 6 oktober 2024

zaterdag 5 oktober 2024

vrijdag 4 oktober 2024

donderdag 3 oktober 2024