Vincent Kompany voorspelt titelstrijd: "Geen enkele ploeg zal dát doen"

Vincent Kompany voorspelt titelstrijd:
Zaterdag 23 april 2022 - 10:00   I   door Redactie

Anderlecht heeft amper tijd gehad om te bekomen van de verloren bekerfinale en het moet al opnieuw aan de bak. Zondag trekt Vincent Kompany met zijn troepen richting leider Union.

De eerste wedstrijd is altijd van enorm belang. Verliest Union? Dan kan Club Brugge mogelijk op gelijke hoogte komen. Verliest Anderlecht? Dan mogen ze de hoop op de titel helemaal opbergen. Na de bekerfinale waren enkele analisten van mening dat Anderlecht anders moet gaan spelen.

Paars-wit pakte nochtans 22 op 27 in de competitie. Ook Vincent Kompany keek eens vreemd op toen hij er een vraag over kreeg op zijn persbabbel. "In elke matchen zijn er aanpassingen qua details, bij elke ploeg. Maar je hele voetbalstijl aanpassen is toch zeer moeilijk. Ik denk niet dat iemand dat gaat doen in de play-offs", was hij heel duidelijk.

"Of we het anders gaan aanpakken? Als Union plots helemaal anders gaat spelen, dan zal ik wellicht tevreden zijn. Als wij plots helemaal anders gaan spelen, dan zal Union wellicht tevreden zijn", sloot hij af. Afwachten hoe hij het zal effectief zal aanpakken.

Poll: Zal Union de drie punten pakken tegen Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Union  I  Club Brugge

zondag 6 oktober 2024

zaterdag 5 oktober 2024

vrijdag 4 oktober 2024

donderdag 3 oktober 2024