Wouter Vandenhaute zet deur op een kier voor ontslag van Vincent Kompany

Wouter Vandenhaute zet deur op een kier voor ontslag van Vincent Kompany
Zaterdag 23 april 2022 - 08:30   I   door Redactie

Anderlecht kreeg maandag een serieuze opdoffer in de bekerfinale. De kans is groot dat paars-wit ook dit seizoen zonder prijs achterblijft. Al behoort de titel nog steeds tot de mogelijkheden.

Het spreekt voor zich dat de titel niet evident zal worden. De achterstand op leider Union bedraagt momenteel immers zeven punten. Door de verloren bekerfinale is de druk op Neerpede ongetwijfeld een pak hoger. Zeker aangezien heel wat supporters hun ongenoegen uitten over coach Vincent Kompany.

Bij het bestuur zijn ze wél nog overtuigd van hem, maar Wouter Vandenhaute wil wel benadrukken dat er geen uitzondering zal gemaakt worden. "Ik heb het al gezegd sinds Vincent T1 werd: net zoals elke trainer zal ook hij beoordeeld worden op de resultaten", zei de voorzitter bij SudPresse.

"Dat weet hij maar al te goed gezien zijn ervaring", aldus Vandenhaute. "En als voorzitter zal ik eveneens zo beoordeeld worden. Ik zit dus in hetzelfde schuitje als Kompany." Zondag moet er gewonnen worden van Union. Anders is het beetje hoop al weg vooraleer de play-offs goed en wel begonnen zijn.

Poll: Is Vincent Kompany nog trainer bij Anderlecht in 2023?

TAGS  I  Anderlecht  I  Union

zondag 6 oktober 2024

zaterdag 5 oktober 2024

vrijdag 4 oktober 2024

donderdag 3 oktober 2024