Publiekslieveling De Ketelaere spreekt zich uit over mogelijke toptransfer

Publiekslieveling De Ketelaere spreekt zich uit over mogelijke toptransfer
Donderdag 31 maart 2022 - 10:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere kreeg van Roberto Martinez twee kansen om zich te tonen bij de Rode Duivels. Hij speelde echter twee bleke partijen, maar bij Club Brugge is hij wél wekelijks een van de smaakmakers.

En dat zou hem een absolute toptransfer kunnen opleveren. Al is het 21-jarige goudhaantje van Club Brugge daar niet echt mee bezig. "Misschien ben ik nog wel gewoon bij Club volgend jaar", gaf hij de Club-fans hoop bij Sport/Voetbalmagazine.

De Ketelaere staat op de radar van zowat elke Europese topclub. "Ik vind het spannend, op een leuke manier. Het idee dat ik niet weet waar ik over een jaar of over twee jaar zit, hoe het voetbal me zal leiden en waar ik uitkom... dat vind ik boeiend. Ik ben heel nieuwsgierig naar wat de toekomst me brengt", sloot hij af.

Alleszins willen ze bij Club de absolute jackpot voor hem vangen. Ze hingen een prijskaartje van maar liefst 40 miljoen euro rond zijn nek. Het is nu aan hem om bij blauw-zwart te bevestigen dat hij dat ook effectief waard is. Misschien wel met een derde landstitel op rij?

Poll: Denk jij dat Charles De Ketelaere volgend seizoen nog bij Club Brugge speelt?

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels

zondag 6 oktober 2024

zaterdag 5 oktober 2024

vrijdag 4 oktober 2024

donderdag 3 oktober 2024