Miljoenenaankoop laat Vincent Mannaert opschrikken: "Schiet niets van over"

Miljoenenaankoop laat Vincent Mannaert opschrikken:
Donderdag 10 maart 2022 - 14:00   I   door Redactie

Club Brugge strijdt ook dit seizoen weer mee voor de titel. Voorlopig moet blauw-zwart enkel promovendus Union voor zich dulden. Om hun ambities te kunnen realiseren, tastten ze in de zomer diep in de buidel voor Kamal Sowah, maar hij kon zijn stempel niet drukken.

Club besloot dan maar om hem voor de rest van het seizoen te verhuren aan AZ met de hoop op meer speelminuten. Sinds de komst van Sowah presteert AZ echter enorm goed. De club uit Alkmaar pakte sindsdien 18 op 18, maar Sowah speelde voorlopig nog maar 104 minuten. "Never change a winning team", zeggen ze dan.

"De eerste weken was die transfersom hier wel een dingetje", citeert Het Laatste Nieuws Nik Kok, vaste clubwatcher en AZ-kenner bij het Algemeen Dagblad. Daar schiet nu niets meer van over. "Intussen heeft-ie zo weinig laten zien dat er zelfs niet meer over die negen miljoen euro gesproken wordt."

Kok verwacht dat hij nog wel een tijdje op de bank zal zitten bij AZ. "Ondanks het drukke programma (AZ speelt donderdag in de Conference League tegen Bodo/Glimt, red.) zal daar weinig verandering in komen. De kern is namelijk héél erg fit - er zijn nauwelijks blessures", sloot hij af.

Poll: Had jij meer verwacht van Kamal Sowah toen hij naar Club ging?

TAGS  I  Club Brugge  I  AZ  I  Union

zondag 6 oktober 2024

zaterdag 5 oktober 2024

vrijdag 4 oktober 2024

donderdag 3 oktober 2024