Plots vragen rond incident met Dante Vanzeir: "Misschien deed hij wel alsof..."

Plots vragen rond incident met Dante Vanzeir:
Woensdag 02 maart 2022 - 12:00   I   door Redactie

Zelfs nu hij zijn vijf speeldagen schorsing al aan het uitzitten is, blijft de vuistslag van Dante Vanzeir aan Charleroi-verdediger Valentine Ozornwafor een item.

"Ik denk dat men een statement wilde maken, maar het kan toch niet dat je voor dit zwaarder bestraft wordt dan voor de vuilste tackle, beide voeten vooruit?", zei Imke Courtois in De Zondag.

Waarna de analiste vervolgde: "Hopelijk gaat het goed met hem, maar ik vraag me nog steeds af hoe die jongen van Charleroi daar bewusteloos is van geraakt." Een opmerking waar senior writer Frank Buyse op inhaakte.

"Misschien deed hij alsof", gooide de journalist de knuppel in het hoenderhok. "Dat doen ook de spelers van Standard als je hun coach Luka Elsner bezig hoort." Vervolgens kaatste hij de bal terug naar Courtois. "Hoe doe je dat, doen alsof?"

Pseudo

"Niet moeilijk, hoor", antwoordde de gewezen Red Flame in het weekblad. "Je kan pseudo de bal vragen, zogezegd loopacties doen, maar dan net weer niet waar je ze moet doen." Toch nog heel iets anders dan wat Ozornwafor zou gedaan hebben.

Poll: Denk jij dat de Charleroi-verdediger alsof deed?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Union

zondag 6 oktober 2024

zaterdag 5 oktober 2024

vrijdag 4 oktober 2024

donderdag 3 oktober 2024