'Antwerp wrijft zich in de handen en krijgt dubbele opsteker in titelstrijd'

'Antwerp wrijft zich in de handen en krijgt dubbele opsteker in titelstrijd'
Vrijdag 18 februari 2022 - 08:00   I   door Redactie

Antwerp gaat er dit seizoen vol voor. Het voetbal is niet altijd even mooi, maar ook in die wedstrijden pakken ze meestal de drie punten. Ze staan amper zeven punten achter op leider Union.

Er wachten hen wel twee moeilijke wedstrijden. Aanstaande zondag komt KV Mechelen op bezoek. Een week later is er de topper Club Brugge-Antwerp. In aanloop naar dat moeilijke tweeluik krijgt Antwerp bijzonder goed nieuws.

Zo keert Abdoulaye Seck weer terug in de kern. Hij was enkele weken niet inzetbaar wegens de Africa Cup, maar hij wordt zondag al verwacht in de basis. Zeker nu Bjórn Engels uit is met een blessure. "Hij staat op het veld, traint mee en is goed. Hij is dus zeker beschikbaar voor de match van zondag", zei Priske bij Eleven Insiders.

En daar stopt het goede nieuws niet, want ook Manuel Benson sluit volgende week weer aan bij de groep na een blessure. Dat meldt Gazet van Antwerpen. Na zijn knieblessure trainde hij al individueel, maar hij hervat dus de groepstrainingen komende week. Een extra wapen voor Antwerp in de titelstrijd.

Poll: Maakt Antwerp kans op de titel?

TAGS  I  Antwerp  I  Union  I  KV Mechelen  I  Club Brugge

zondag 6 oktober 2024

zaterdag 5 oktober 2024

vrijdag 4 oktober 2024

donderdag 3 oktober 2024