Mignolet opnieuw in middelpunt van de belangstelling: "Nog rekening openstaan"

Mignolet opnieuw in middelpunt van de belangstelling:
Vrijdag 04 februari 2022 - 16:30   I   door Redactie

Bij Club Brugge zijn opnieuw alle ogen gericht op Simon Mignolet. Zij het deze keer om heel andere redenen dan voor Nieuwjaar. Want dit gaat om Mignolet 2.0.

Waarmee we willen zeggen dat in tegenstelling tot de blunderende Mignolet voor de winterstop er nu een puntenpakkende Mignolet in doel staat bij Club Brugge. Man van de match in de topper tegen Union én ook op KV Kortrijk en AA Gent was hij onklopbaar.

"Ik ben blij dat ik opnieuw mijn oude niveau haal", aldus Mignolet in Het Laatste Nieuws. "Al was het in december ook al wat beter, na die slechte novembermaand." Zelfkennis is het begin van alle wijsheid, ook bij voetballers.

"Dat weekje rust en die stage in Spanje hebben deugd gedaan", vervolgt de doelman. "Het traject dat ik sinds Nieuwjaar heb afgelegd, is heel positief geweest. Nu wil ik verder belangrijk zijn voor de ploeg."

Schuldgevoelens

En dat zegt hij niet zomaar, want er kwamen zelfs schuldgevoelens bij kijken. "Eigenlijk had ik nog een rekening openstaan ten opzichte van de groep. Als je dan vervolgens als doelman jouw ploeg in zo'n moeilijke match kan helpen, maakt je dat individueel heel erg blij."

Poll: Had je gedacht dat Mignolet opnieuw op niveau zou komen?

TAGS  I  AA Gent  I  Club Brugge  I  Union  I  KV Kortrijk

zondag 6 oktober 2024

zaterdag 5 oktober 2024

vrijdag 4 oktober 2024

donderdag 3 oktober 2024