Nainggolan wrijft zijn ogen uit: "Belangrijkste wedstrijd uit je carrière"

Nainggolan wrijft zijn ogen uit:
Dinsdag 01 februari 2022 - 20:00   I   door Redactie

Woensdagavond staat de inhaalwedstrijd tussen KV Kortrijk en Antwerp op het programma. De Great Old stelde de wedstrijd oorspronkelijk uit door het hoge aantal coronabesmettingen. Brian Priske zette zijn mannen op een speciale manier op scherp.

Zaterdag speelt Antwerp ook de topper tegen Union. Als de Great Old de inhaalwedstrijd én de topper wint, naderen ze tot op vier punten van leider Union. Brian Priske is naar eigen zeggen nog niet bezig met de topper. Eerst wil hij zich concentreren op de inhaalwedstrijd tegen Kortrijk.

Het is sowieso niet gemakkelijk om de spelers op scherp te krijgen met zo'n wedstrijd in het vooruitzicht. Brian Priske deed dat op een bijzondere manier. "Ik heb hen gezegd dat ze tegen Kortrijk de belangrijkste match uit hun carrière spelen", aldus Priske tijdens zijn persbabbel. Nainggolan zal eens raar opgekeken hebben.

"Kortrijk heeft een goede ploeg, die het vorig weekend Club Brugge nog knap lastig heeft gemaakt", weet de coach. "Vooral in aanvallend opzicht is Kortrijk niet te onderschatten. Met Faïz Selemani hebben ze één van de beste spelers in de Belgische competitie op die positie."

Poll: Zie jij Antwerp winnen tegen Union?

TAGS  I  Antwerp  I  KV Kortrijk  I  Union  I  Club Brugge

zondag 6 oktober 2024

zaterdag 5 oktober 2024

vrijdag 4 oktober 2024

donderdag 3 oktober 2024