'Het zit eraan te komen, Memphis Depay zeer zwaar in de problemen'

'Het zit eraan te komen, Memphis Depay zeer zwaar in de problemen'
Dinsdag 08 oktober 2024 - 19:00   I   door Redactie

De toekomst van Memphis Depay bij Corinthians staat op losse schroeven door problemen bij hoofdsponsor Esportes da Sorte. Het Braziliaanse gokbedrijf, dat een groot deel van zijn salaris financiert, staat voor een mogelijk faillissement.

De Braziliaanse overheid legde sancties op waardoor Esportes da Sorte geen weddenschappen meer mag afsluiten, wat de kern van hun bedrijfsmodel is. Daarnaast loopt er een onderzoek naar criminele activiteiten bij het bedrijf.

Depay, die afgelopen zomer gratis werd overgenomen na zijn vertrek bij Atlético Madrid, heeft een jaarsalaris van 9,7 miljoen euro. Corinthians heeft inmiddels alternatieve sponsors benaderd om Depay’s salaris te blijven dekken, aangezien een faillissement van Esportes da Sorte dreigt.

Einde?

De club is al door twee bedrijven benaderd, waaronder een andere gokorganisatie met een landelijke vergunning. Als er geen oplossing komt, hangt een vroegtijdige ontbinding van het contract van Depay boven het hoofd, ondanks zijn populaire ontvangst bij de fans en zijn recente prestaties voor de club.

Poll: Denk jij dat het zo'n vaart zal lopen en Depay moet vertrekken?

TAGS  I  Memphis Depay  I  Corinthians  I  v24

dinsdag 8 oktober 2024

maandag 7 oktober 2024

zondag 6 oktober 2024

zaterdag 5 oktober 2024