'Transferbom in Eredivisie door Sam Steijn'

'Transferbom in Eredivisie door Sam Steijn'
Maandag 07 oktober 2024 - 15:00   I   door Redactie

Sam Steijn staat binnenkort voor een toptransfer. Dat is de mening van Ibrahim Afellay na de sterke prestatie alweer van de aanvallende middenvelder van FC Twente tegen Feyenoord.

"Je ziet dat deze jongen zich in korte tijd heel snel ontwikkelt", aldus Afellay. Hij verwijst naar het doelpunt van Steijn. "Hoe hij deze neemt... Deze gaat normaal gesproken naar de tweede ring. Als je ziet hoe goed hij hem pakt, hier moet je gewoon voor applaudisseren."

"Het is wel een jongen die zich moeiteloos aanpast aan elk niveau waar hij aanhaakt", stelt de ex-speler van onder meer Barcelona. "Hij is superleergierig en tegelijk heel erg nederig. Dat zijn belangrijke voorwaarden om als speler stappen te maken. Ik denk dat FC Twente zeker niet zijn plafond is, als ik zie hoe hij zich in korte tijd heeft ontwikkeld."

Oranje

Afellay ziet in Steijn ook wel een toekomstige international van Oranje. Nu is het daar nog te vroeg voor. "Op dit moment nóg niet. Maar als je ziet waar hij vandaan komt en waar hij nu mee bezig is...", zegt hij.

Poll: Zie jij Steijn bij een (Nederlandse) topclub terechtkomen?

TAGS  I  Sam Steijn  I  FC Twente  I  Ibrahim Afellay  I  v24

maandag 7 oktober 2024

zondag 6 oktober 2024

zaterdag 5 oktober 2024

vrijdag 4 oktober 2024