'Déze verrassende naam wordt allicht nieuwe coach van Anderlecht'

'Déze verrassende naam wordt allicht nieuwe coach van Anderlecht'
Dinsdag 08 oktober 2024 - 07:00   I   door Redactie

Het is nu zeker. David Hubert wordt niet de nieuwe coach van Anderlecht. Dat schrijft Het Laatste Nieuws dinsdag. De interim-coach had nochtans veel voorstanders, zeker onder de fans.

Hoewel Hubert veel lof oogstte na sterke Europese zeges tegen Ferencvaros en Real Sociedad, en de recente 3-0-overwinning tegen Standard, is de zoektocht naar een definitieve hoofdcoach bijna afgerond.

Het bestuur van Anderlecht, waaronder Fredberg, Vandenhaute en Coucke, is onder de indruk van het leiderschap en de tactische inzichten van Hubert. Toch willen ze hem beschermen tegen de druk van een vaste aanstelling bij het A-elftal. Ze vrezen dat het risico op vroegtijdige overbelasting te groot is voor de jonge coach, die slechts twee weken geleden nog coach was van de U18.

Ivic

Anderlecht ziet in Hubert een toekomstige topcoach, maar wil hem eerst laten groeien onder de vleugels van een ervaren hoofdcoach. De zoektocht naar een opvolger voor Brian Riemer bevindt zich in de laatste fase, met Vladimir Ivic als een van de belangrijkste kandidaten.

De 47-jarige Ivic is vrij. Hij won met PAOK de beker in Griekenland en won in Israël met Maccabi Tel Aviv twee landstitels en een Supercup. Hij kiest voor een duidelijke 4-3-3-opstelling met de punt naar achteren.

Poll: Zou Ivic een goeie keuze zijn?

TAGS  I  Anderlecht  I  David Hubert  I  Vladimir Ivic

dinsdag 8 oktober 2024

maandag 7 oktober 2024

zondag 6 oktober 2024

zaterdag 5 oktober 2024

vrijdag 4 oktober 2024