'Bliksemvertrek van David Hubert bij Anderlecht'

'Bliksemvertrek van David Hubert bij Anderlecht'
Dinsdag 08 oktober 2024 - 15:00   I   door Redactie

Anderlecht neemt een risico met het kiezen van een andere T1. Paars-wit kiest er bewust voor om interim-coach David Hubert nog niet te verbranden en wil hem daarom niet als definitieve hoofdcoach.

Het Laatste Nieuws wijst er echter op dat hier risico's aan verbonden zijn. De krant schrijft: "Herinner u hoe dit destijds ook het uitgetekende carrièreplan voor Robin Veldman was. De Nederlander maakte indruk toen Felice Mazzu ontslagen werd, maar een paar maanden later was de ‘moderne Jean Dockx’ alweer weg bij de club."

"Doet Anderlecht Hubert wél de belofte dat hij binnen afzienbare tijd uitzicht heeft op de post van T1?", aldus HLN. "En wat als er in de tussentijd andere clubs aan Hubert komen snuffelen? Die zijn ook niet blind, die hebben ook gezien hoe hij op korte termijn een doorstart maakte met Anderlecht."

Andere clubs

Het zou dus zomaar kunnen dat Hubert teruggezet wordt als assistent en vervolgens het hof wordt gemaakt door een andere club. Ook zij kennen immers nu de kwaliteiten van Hubert als hoofdcoach. Exit Hubert dan?

Poll: Denk jij dat Hubert snel weg zal zijn bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  David Hubert

dinsdag 8 oktober 2024

maandag 7 oktober 2024

zondag 6 oktober 2024

zaterdag 5 oktober 2024