'David Hubert moet wijken voor grote naam bij Anderlecht'

'David Hubert moet wijken voor grote naam bij Anderlecht'
Maandag 07 oktober 2024 - 21:00   I   door Redactie

Als Anderlecht niet definitief doorgaat met met interim-trainer David Hubert, dan moet er een grote naam voor de groep gegooid worden. Dat is de conclusie van Peter Vandenbempt. Kort samengevat: Hubert moet enkel wijken bij een grote naam.

In alle andere gevallen is een andere coach dan Hubert aanstellen, een even groot risico dan definitief doorgaan met Hubert als trainer. Dat is de conclusie van Peter Vandebenbempt.

"Kijk, ik vind wel dat als het alternatief een trainer is van wie iedereen zich afvraagt wie het is, zonder adelbrieven... Een trainer die het in het buitenland goed gedaan heeft, maar ook enigszins weer een gok is of een risico...", aluds Vandenbempt bij Sporza.

Advocaat

"Als het geen trainer is van wie iedereen zegt: "Hola". Ik zeg maar iets: "Dick Advocaat, miljaar". Dan kan je misschien beter gewoon voortwerken met David Hubert, los van de roep van het volk die je als beleidsbepaler toch moet negeren."

"Dat snel tevreden zijn van pers en publiek gaat natuurlijk gauw weer overgaan de komende weken. Als Hubert bevestigd zou worden als T1, begint er voor hem een nieuwe realiteit. Het is aan de trainer en zijn bazen om uit te maken of hij op dit moment daarvoor de meest aangewezen man is", weet Vandenbempt.

Poll: Akkoord?

TAGS  I  Anderlecht  I  Peter Vandenbempt  I  David Hubert

maandag 7 oktober 2024

zondag 6 oktober 2024

zaterdag 5 oktober 2024

vrijdag 4 oktober 2024