'Eredivisie op z'n kop: PSV-transfer van 70 miljoen euro'

'Eredivisie op z'n kop: PSV-transfer van 70 miljoen euro'
Dinsdag 08 oktober 2024 - 12:00   I   door Redactie

Rode Duivel Johan Bakayoko gaat straks voor een gigantische transfersom vertrekken bij PSV. Dat is althans de voorspelling van Valentijn Driessen, chef voetbal bij de Nederlandse krant De Telegraaf.

Afgelopen zomer waren er al biedingen van meer dan 50 miljoen euro vanuit het Midden-Oosten voor Bakayoko. Dat werd toen geweigerd. Er zijn nu analisten die denken dat de flankaanvaller zoveel niet meer zal opbrengen. Hij is immers aan een minder seizoen bezig.

Valentijn Driessen ziet dat echter anders. "Dat komt vanzelf. Die jongen heeft verschrikkelijk veel talent. Het duurt misschien nu een halfjaar, dan is hij er weer bovenop. Dan maakt hij twee beslissende goals in de Champions League en kan hij voor zeventig miljoen of zestig miljoen weg", zegt Driessen.

Marktwaarde

Bakayoko heeft ook bij de Rode Duivels nog niet echt indruk kunnen maken. Hij heeft echter uiteraard nog veel tijd om helemaal door te breken. Bakayoko is immers nog altijd maar 21 jaar. Zijn marktwaarde wordt geschat op 45 miljoen euro.

Poll: Denk jij dat Bakayoko voor heel veel geld zal vertrekken bij PSV?

TAGS  I  Johan Bakayoko  I  PSV  I  v24

dinsdag 8 oktober 2024

maandag 7 oktober 2024

zondag 6 oktober 2024

zaterdag 5 oktober 2024