'Club Brugge baalt énorm, bestolen tegen Union'

'Club Brugge baalt énorm, bestolen tegen Union'
Maandag 07 oktober 2024 - 13:00   I   door Redactie

Club Brugge heeft opnieuw punten verspeeld in de Jupiler Pro League na een 1-1 gelijkspel tegen Union SG. Ondanks een eerdere overwinning in de Champions League tegen Sturm Graz, slaagde Blauw-Zwart er niet in om de interland-break met een overwinning in te gaan. Dit resultaat betekent dat de landskampioen slechts 15 op 30 punten heeft in de competitie.

Union kwam op voorsprong dankzij een knap doelpunt van Franjo Ivanovic, maar Brandon Mechele wist later in de wedstrijd de gelijkmaker te scoren. Club Brugge had kansen om verder weg te komen van de achtervolgers, vooral omdat leider KRC Genk een dag eerder verrassend verloor van Kortrijk.

Rond de 65ste minuut ontstond opschudding toen een voorzet van Andreas Skov Olsen de arm van Union-verdediger Christian Burgess raakte. Hoewel zijn voeten buiten het strafschopgebied stonden, leek het raakpunt op zijn arm in de zestien te liggen, maar er werd geen strafschop gegeven.

"Het is niet makkelijk om dit te beoordelen", zegt analist Gert Verheyen bij DAZN. "Je moet echt een camera hebben in het verlengde en dat is op die plek meestal niet het geval."

Poll: Ben jij tevreden over de competitiestart van Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Union

maandag 7 oktober 2024

zondag 6 oktober 2024

zaterdag 5 oktober 2024

vrijdag 4 oktober 2024