Siebe Van der Heyden doet onthulling over transfer naar Belgische topclub

Siebe Van der Heyden doet onthulling over transfer naar Belgische topclub
Zaterdag 13 mei 2023 - 15:15   I   door Redactie

In de Jupiler Pro League zijn de ploegen zich achter de schermen al bezig aan het houden met de voorbereidingen op volgend seizoen. Er zullen natuurlijk heel wat transfers plaatsvinden.

Siebe Van der Heyden is in 2024 einde contract bij Union. Als de Brusselaars nog iets willen verdienen aan een transfer, dan kunnen ze hem dus best deze zomer verkopen. Bij Het Nieuwsblad had de verdediger het zelf over een mogelijke zomertransfer.

“Mijn makelaar sprak met de club. Ze hebben de aankoopoptie op Machida gelicht (een andere verdediger, red.), waardoor de deur nu op een kier staat voor mij. Ik hoop dat ze meewerken als er een concrete aanbieding is, omdat ik hier altijd mijn best heb gedaan”, aldus Van der Heyden.

“Maar ik ben nog niet weg, hè… Al wil ik het wel. Ik heb hier mooie jaren gekend, maar ik voel de nood aan een nieuwe omgeving, nieuwe doelstellingen.” Een overstap naar een andere Belgische topclub lijkt weliswaar niet in de plannen van de verdediger voor te komen.

Rode Duivels

Hij wil namelijk graag aansluiten bij de Rode Duivels: “Trésor en Heynen werden door de nieuwe bondscoach niet opgeroepen. Als ik nog een kans wil maken op een selectie voor de nationale ploeg moet ik wellicht naar het buitenland.”

Poll: Denk jij dat Van der Heyden het in zich heeft om een vaste waarde in de selectie van de Duivels te worden?

TAGS  I  Union

dinsdag 8 oktober 2024

maandag 7 oktober 2024

zondag 6 oktober 2024

zaterdag 5 oktober 2024