‘Rik De Mil grijpt in na nieuwe nederlaag: Smaakmaker verliest basisplaats’

‘Rik De Mil grijpt in na nieuwe nederlaag: Smaakmaker verliest basisplaats’
Zondag 07 mei 2023 - 17:00   I   door Redactie

Club Brugge heeft zaterdag zijn tweede opeenvolgende nederlaag in de Champions’ play-off geleden. Blauw-zwart kan nu ook mathematisch de titel niet meer pakken.

Zelfs plaats drie nog halen lijkt bijzonder moeilijk te worden voor de landskampioen. Het seizoen zit er volgens verschillende media dus op voor blauw-zwart, want er staat niets meer op het spel. Bij Het Laatste Nieuws denken ze dat Rik De Mil daarom een aantal aanpassingen zal doorvoeren.

“Het is aannemelijk dat De Mil nóg meer zal inzetten op de jeugd. Met Talbi, Nusa en Vermant bracht hij drie jongeren in het veld, terwijl Sandra zelfs aan de aftrap stond”, klinkt het bij de krant. Maar als er nieuwe spelers aan de aftrap verschijnen, betekent dat natuurlijk dat er anderen naar de bank verwezen worden.

HLN denkt dat Ferran Jutgla binnenkort plaats zal moeten ruimen. In het begin van het seizoen was hij een absolute smaakmaker, maar de laatste weken kon hij niet overtuigen. De krant denkt dat Roméo Vermant - die zich zaterdag nog met zijn studs op het hoofd van Moris ging staan (VIDEO) - volgend weekend tegen Antwerp aan de aftrap zal verschijnen.

Poll: Wie moet De Mil tegen Antwerp aan de aftrap brengen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Union

dinsdag 8 oktober 2024

maandag 7 oktober 2024

zondag 6 oktober 2024

zaterdag 5 oktober 2024