Deze ploeg gaat onverwachts toch de titel pakken: "Geen twijfel mogelijk"

Deze ploeg gaat onverwachts toch de titel pakken:
Dinsdag 25 april 2023 - 10:30   I   door Redactie

Na de superspannende slotspeeldag in de reguliere competitie gaat komend weekend al play-off 1 van start. Met één prangende vraag: Wie wordt kampioen.

Daarbij wordt nog altijd het meest richting KRC Genk gekeken, met Union als grootste uitdager. Met Antwerp wordt minder rekening gehouden en over Club Brugge willen de meesten het zelfs niet hebben. Maar er zijn altijd uitzonderingen.

Zo schuift Aad de Mos maar één trainer naar voor. "Ik twijfel niet: Antwerp wordt kampioen", beweert hij stellig in Het Laatste Nieuws. En wint de beker. Zij pakken de dubbel. Simpelweg omdat ze het beste spelersmateriaal hebben."

"Mark van Bommel heeft ook de ervaring uit zijn spelerscarrière." Dat samen zal volgens de analist het verschil maken. "Racing Genk is dan weer over het hoogtepunt heen. Ze verspeelden te veel krachten, verloren Onuachu."

Vertrouwen

"En Union kreeg een 'tikkie' van Leverkusen in de Europa League", vervolgt De Mos. "Neen, de bekerfinale gaat Antwerp vertrouwen geven. Alles kan en alles mag bij Antwerp. Het gaat spannend worden de komende weken. Maar de gedoodverfde kampioen van een paar weken geleden (RC Genk, red.) zal het niet worden."

Poll: Wie denk jij dat er kampioen wordt?

TAGS  I  KRC Genk  I  Union  I  Antwerp  I  Club Brugge

dinsdag 8 oktober 2024

maandag 7 oktober 2024

zondag 6 oktober 2024

zaterdag 5 oktober 2024