‘Union-sterkhouder Van der Heyden kan transfer naar Belgische topclub maken’

‘Union-sterkhouder Van der Heyden kan transfer naar Belgische topclub maken’
Woensdag 05 april 2023 - 15:00   I   door Redactie

Union heeft zich de laatste jaren ontpopt tot een absolute topclub in België. Ze strijden voor het tweede jaar op rij mee om de titel en scheren ook hoge toppen in Europa. Volgende week komen ze in actie in de kwartfinale van de Europa League.

Bij Union dreigt er deze zomer een kleine leegloop plaats te vinden. De Brusselaars kunnen geen 'toplonen' betalen.  Victor Boniface lijkt al met zekerheid te vertrekken en ook Teddy Teuma zou de Brusselaars kunnen verlaten. Volgens La Dernière Heure kan er nog een andere sterkhouder andere oorden opzoeken: Siebe Van der Heyden. 

De 24-jarige verdediger ziet zijn contract medio 2024 aflopen en hij zou niet willen verlengen. Als Union nog een mooie prijs voor hem wil vangen kunnen ze hem best deze zomer verkopen. Bij Union zijn ze zich volgens de krant zelfs al aan het voorbereiden op zijn vertrek. Ze hebben Koki Machida namelijk definitief vastgelegd.

Hij zou volgend seizoen de vervanger van Van der Heyden moeten worden, als die het Dudenpark definitief zou verlaten. Vorige zomer probeerde het Spaanse Mallorca hem al het hof te maken, maar hij zal ongetwijfeld ook hoog op de lijstjes van enkele Belgische topclubs — die hem een beter salaris kunnen aanbieden — prijken. Zijn waarde wordt rond drie miljoen euro geschat.

Poll: Zou jij Van der Heyden graag bij jouw favoriete JPL-club zien spelen?

TAGS  I  Union

dinsdag 8 oktober 2024

maandag 7 oktober 2024

zondag 6 oktober 2024

zaterdag 5 oktober 2024