Gert Verheyen gaat nog afspreken met Annelien Coorevits: "Hoogtepunt uit mijn leven"

Gert Verheyen gaat nog afspreken met Annelien Coorevits:
Donderdag 19 januari 2023 - 11:30   I   door Redactie

Wat soms wel eens vergeten wordt is dat voetballers ook naast het veld nog een leven hebben. Dat geldt evenzeer voor analisten.

En al zeker voor Gert Verheyen. Die nam vorig jaar deel aan het programma 'Over de Oceaan' dat nu wordt uitgezonden op Play4. Samen met nog vijf andere BV's, waaronder ook enkelen met een voetballink.

Zoals Ella Leyers, de verloofde van mega-Club Brugge-fan Rik Verheye. Maar vooral ook Annelien Coorevits, de ex van gewezen 'aartsrivaal' bij Anderlecht Olivier Deschacht, die nu overigens ook analist geworden is.

"Niemand van ons had achteraf het gevoel: nu móéten we vrienden blijven", aldus Verheyen over zijn reisgenoten in HUMO. "Alleen met Annelien Coorevits en haar vriend heb ik eens afgesproken - wellicht zal dat nog gebeuren."

"Rest van ons leven"

"Maar ook met de anderen zal het weerzien altijd hartelijk zijn: uiteindelijk hebben we samen iets meegemaakt wat ons voor de rest van ons leven zal bijblijven. 'Over de oceaan' is ontegensprekelijk één van de hoogtepunten uit mijn leven."

Poll: Snap je dat zo'n reis een hoogtepunt uit je leven kan zijn?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Club Brugge  I  Anderlecht

woensdag 9 oktober 2024

dinsdag 8 oktober 2024

maandag 7 oktober 2024

zondag 6 oktober 2024